SCHAIJK – Notariskantoor Van Mourik & De Bie Notarissen in Schaijk gaat per 1 januari 2022 verder onder de nieuwe naam Maashorst Notarissen. Uw vertrouwde notaris Martijn van Mourik zet samen met Marian van der Linden, als nieuwe notaris, de algemene notarispraktijk voort. Zij blijven particulieren en ondernemers flexibel en betrokken verder helpen. Voor alles wat nu en in de toekomst goed geregeld moet zijn.

Notaris Theo de Bie kiest voor een nieuwe uitdaging en start onder de vlag van Taxperience (fiscalisten) in Den Bosch een nieuw kantoor; Taxperience Notary Services. Dit kantoor is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en vermogensplanning, het terrein waar Theo’s expertise ligt.

“1+1=3”

Voor beide partners biedt dit nieuwe kansen om hun specialismen uit te breiden en met nieuwe energie verder te bouwen aan de service en dienstverlening aan hun klanten. Komende
maanden gebruiken Van Mourik & De Bie Notarissen om een soepele overgang en voortzetting voor alle klanten te realiseren en een goede start te maken met de beide nieuwe kantoren. Waarbij in dit geval zeker geldt: 1 +1 = 3. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het kantoor of één van beide vertrouwde notarissen.