De notaris is jarig en trakteert !

Landelijke publieksdag notariskantoren

Op 3 november 2018 openen notariskantoren door het hele land hun deuren of u kunt notarissen en hun medewerkers ontmoeten bij u in de buurt. Dit onder het mom van ‘de notaris is jarig en trakteert’. Notariskantoor Van Mourik en de Bie neemt ook deel aan deze dag.

Reden voor ‘De notaris is jarig en trakteert’ is dat de beroepsorganisatie, waar alle notarissen en kandidaat-notarissen lid van zijn, dit jaar 175 jaar bestaat. Dit is een van de jubileumactiviteiten dit jaar. Doel is dat u kennis kunt maken met de notaris en zijn of haar team. Wat doet een notaris eigenlijk? Misschien heeft u een concrete vraag.

Van Mourik en de Bie Notarissen nodigt u uit om een kijkje te komen nemen in de notariële keuken bij Eetcafé De Notaris aan de Schutsboomstraat 43A in Schaijk op zaterdag 3 november van 11.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze open dag trakteren wij u op lezingen en gratis juridisch advies onder het genot van diverse lekkernijen. Bent u geïnteresseerd in onderwerpen zoals (levens)testamenten, huwelijkse voorwaarden of een samenlevingscontract, loop dan gerust even binnen. Ook ondernemers zijn van harte uitgenodigd.